3 причини да заместите бялата с кафява захар

Знаете ли, че добре познатата ни бяла рафинирана захар носи доста повече вреди, отколкото ползи за нашия организъм? Ако не сте напълно наясно с това, то продължете да четете докрай, защото ние от Нитро България ЕООД, ще ви споделим 3 причини да заместите бялата с кафява захар, така че ако ще ви бъде интересно да научите повече, продължете да четете докрай.

3 причини да заместите бялата с кафява захар

1. Рафинираната бяла захар е създадена в резултат на химическа преработка на кафява захар и съдържа различни избелващи вещества, които проникват в нашия организъм когато я консумираме.

2. Кафявата захар съдържа полезни вещества, защото в състава си има меласа, а в нея има и голяма доза диетичен калий. Затова и много хора прибягват до кафявата захар, когато искат да се разделят с излишните килограми.

3. Кафявата захар е полезна, с нисък гликемичен индекс. Тя е натурален и екологично чист продукт, който не се рафинира.

кафява захар

Можем да изредим и още ползи от това да замените приема на бяла захар с нейната здравословна алтернатива в лицето на кафявата, но ще спрем дотук, защото смятаме, че тези три факта са достатъчни да докажат тезата ни. И за да ви бъдем максимално полезни, ще ви предложим от нашите различни видове специализирани захари и натурални сухи подсладители. Разгледайте в сайта ни тъмно мусковадо Мавриций, небет шекер, био захар и кафява нерафинирана тръстикова захар, които имаме на склад. За повече информация за продуктите ни, последвайте линка.

Осигурете на семейството си здравословен начин на живот и бъдете сигурни и спокойни, че сте направили най-добрия избор.

Ако възникнат допълнителни въпроси, които искате да ни зададете, не се колебайте да се свържете с нас посредством формата за запитване в сайта ни.

FaLang translation system by Faboba