Какво представлява био захарта?

Навлизането на био храните на българския пазар промени до голяма степен навиците на българите, които започнаха да отделят много по-голямо внимание на това какво приемат. Био захарта е едно от нещата, които българинът започна да предпочита пред добре познатата ни рафинирана бяла захар. Ако случайно не сте запознати с нея, то в следващите редове, ние от Нитро България ще ви споделим повече за нея. Био захарта е нерафинирана тръстикова захар, която често е влажна и лепкава и има силен аромат на меласа, както и специфичен привкус. Той се дължи на тръстиковия сироп, който не е отделен от нея. Ако търсите заместител на бялата, рафинирана захар, то това е перфектното решение, защото приготвените с нея храни имат много приятен лек кафеникав оттенък и страхотен аромат на карамел.

био захар

Това е и причината тя да бъде все по-често предпочитана от нашите клиенти. Освен, че придава вкус, био захарта е и с висока енергийна стойност и е продукт с високо качество, който много фирми в хранително-вкусовата промишленост, използват за своите продукти и ястия. Тя е максимално изчистена и натурална, което я прави изключително здравословна и полезна, както за възрастните, така и за най-малките членове на семейството. В нашият сайт, можете да откриете био захар и други различни видове специализирани захари и натурални сухи подсладители. Нашата био тръстикова меласа на едро и дребно може да бъде доставена до всички населени места в страната.

А фирмата ни е сертифицирана за търговия с био продукти, така че можете да бъдете сигурни в качеството им. Прочетете повече за био захарта, предлагана от нас. Ако имате интерес към поръчката на био захар и не само, или имате допълнителни въпроси, които желаете да ни зададете, не се колебайте да го направите посредством формата за запитване в сайта ни. Очакваме ви!

FaLang translation system by Faboba